Stoppen met Roken Masterclass Live

Tijdens deze 2-daagse Live training leer jij hoe je iemand probleemloos in één sessie kunt laten stoppen met roken.
In drie dagen leer je het protocol, gaat hiermee oefenen en je krijgt de kans om je eigen verslaving aan te pakken.

Tevens leer je de hypnosetechniek 'de rivier van rust'. Deze techniek werd door Han zelfs een 'Regressie +++' genoemd. Albert gebruikt deze techniek in zijn praktijk zelfs in elke sessie!

Wanneer: 26 en 27 maart 2022
Tijdstip: 10:00 - 17:00 uur
Waar: Ruurlo. De exacte locatie wordt nader bepaald, afhankelijk van de grootte van de groep.
Het maximale aantal deelnemers is 24.

Stoppen met Roken Masterclass Live

Dimitra

Ik heb bij Martijn de Masterclass “stoppen met roken” gevolgd. Wat een geweldige dag en wat een mooie training. Martijn, Je kon echt jouw passie zien en voelen. Ik ben super blij dat ik heb mee gedaan. Zodra mijn praktijkruimte klaar is ga ik heel veel mensen gelukkig en gezonder maken met behulp van de handvatten die Martijn mij heeft aangereikt tijdens de training.

Sylvia

heel duidelijk dat Martijn een professional is in zijn vakgebied. De training bevatte alle nodige informatie die nodig is om zelf met de kennis aan de slag te gaan. Daarnaast heeft Martijn mij verder geholpen met vraagstukken waardoor ik met behulp van zijn expertise mij cliënt heb kunnen helpen. Martijn is een zeer vriendelijk en deskundig persoon en ik raad het zeker aan om Martijn in te schakelen voor hypnotherapie & coaching.

Freek

Ik heb medio mei 2019 de masterclass Stoppen met Roken gevolgd bij Martijn . Martijn is een prettige en bevlogen man die vol passie en kunde zijn manier van werken overbrengt. Het was een zeer leerzame dag en heeft me mooie inzichten en technieken gebracht . Bedankt daarvoor MartijnMartijn . Till we meet again ?

Marion

Afgelopen mei heb ik bij Martijn de 'Stoppen met Roken' masterclass gevolgd. Echt een geweldige masterclass van een leuke, inspirerende en professionele hypnotherapeut. Het was boordevol informatie en we kregen zoveel tools zodat we meteen aan de slag konden. Voor mij is Martijn een inspirator en voorbeeld!